Toimitusehdot

Hinnat

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%), tilauksen ja toimituksen käsittelykulut, postimaksut sekä toimituksen valitsemaasi Postiin.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä verkkokaupassamme käyvät yleisimmät luottokortit sekä pankkien verkkomaksut.

Toimitus

Välittömästi maksettuasi ostoksesi saat meiltä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkasta tilausvahvistus huolella. Jos se on virheellinen, ota heti sähköpostilla yhteys asiakaspalveluumme. Maksetut tuotteet lähetetään sinulle kahdessa arkipäivässä.

Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus

Kaikilla meillä tekemilläsi ostoksilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Voit jättää palautettavan tuotteen Postin kuljetettavaksi maksutta. Palautamme tuotteesta maksamasi summan täysimääräisenä. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Lisätietoja kuluttajariitalautakunnan verkkosivuilta www.kuluttajariita.fi.

Takuu

Kaikilla myymillämme tuotteilla on 12 kuukauden takuu. Takuu koskee tuotteissa mahdollisesti ilmeneviä työ- ja/tai raaka-aine- ja valmistusvikoja. Takuukorjaus suoritetaan joko turvana.fi -huoltopalvelussa tai muussa laitteen maahantuojan tai valmistajan määräämässä paikassa. Mikäli tuotetta ei voida korjata, toimitetaan tilalle uusi. turvana.fi ei vastaa välillisistä, epäsuorista tai epätavallisista vahingoista, kuten tuotantotappioista, saamatta jääneestä voitosta tai muusta seurannaisvahingosta tai mistään varallisuusvahingosta. Takuu ei koske jännitevaihteluista, ohjeiden vastaisesta käytöstä tai säilytyksestä tai luonnonilmiöistä kuten ukkosesta aiheutuneita vikoja. Verkkovirtaa käyttävien laitteiden yhteydessä suosittelemme käytettäväksi ylijännitesuojaa ja/tai UPS –akustoa. Takuuasioissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@turvana.fi

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 08-16. Yhteydenotot asiakaspalveluun pyydämme tekemään tällä lomakkeella.